Line Nørgaard

“Smykker må ikke bestemme stilen, men hellere inspirere til, og understrege personlighed. De skal kunne bæres på alle måder, alt efter lejlighed og humør. Den samme ørering skal kunne pifte en grov strikketrøje op, og dresse en fin kjole ned!”

Smykker af Line Nørgaard

Om Line

Line Nørgaard er smykkedesigner og autodidakt guldsmed, uddannet produktudvikler/beklædningsformgiver i 1990.

Line har arbejdet som modedesigner i mange år, men i 2007 gjorde hun sin hobby og store passion til sin levevej, og åbnede sit eget guldsmedeværksted og boutique-showroom, hvorfra hun laver alle smykker i hånden.

Line er fascineret af de ædle materialer og det gode håndværk. Hun er på evig jagt efter inspiration, former, farver og nye materialer. Ædelsten, perler og diamanter bliver nøje udvalgt hos dygtige leverandører. De fleste sten er håndslebne og fremstår som små unika – det gør smykket mere personligt. Hver sten har sit eget smukke unikke silkeskær.

Kontrasten spiller en stor rolle i designet, der skal være en kant. Udtrykket kan være klassisk-boheme, råt-elegant eller cool og feminint. Designet er hellere underspillet end for glamourøst, og altid fint og enkelt.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.