Historien om

Frieri og forlovelse

Lad jeres historie om dit frieri begynde hos No.10 Edith Hegedüs. Vi ser frem til at rådgive dig gennem processen med at finde den helt perfekte ring til din udkårne.

Fri til hende

Der findes ingen rigtig eller forkert måde at fri til din elskede på. Du kan fri på en lys sommeraften i en have fuld af rosenduft eller på en kold og blæsende novemberdag mens I venter på metroen – det vigtigste er jeres kærlighed og den forpligtelse I føler over for hinanden.

Hvilken Ring?

Gør ringen til et symbol på din kærlighed og forpligtelse. Der findes ingen rigtig eller forkert forlovelsesring. Du kan vælge en klassisk solitaire ring, en enkel og smuk guldring, en ring fyldt med diamanter eller en ring med jeres fælles initialer. Du kan også vælge en speciallavet ring, der kan med tiden kan blive et familiearvestykke.

Uanset hvilken ring du vælger, så vil din forlovede blive lykkelig for netop den ring, og vi er glade for at stå til rådighed når du træffer beslutningen.

Udvalg af forlovelsesringe

Hvilken størrelse?

Vær ikke bekymret hvis du ikke kender din kommende bruds ringstørrelse. Modsat hvad man måske kunne tro, så er ringstørrelsen ikke så vigtig – alle forlovelsesringe kan tilpasses helt perfekt når du har friet.

Vi er mere end glade for at kunne modtage din forlovede her i butikken, hvor vi kan tilpasse ringen til hendes finger, og hvor vi samtidig sørger for at hun får en dejlig og mindeværdig oplevelse.

Hvilken finger?

Vielsesringe og forlovelsesringe bæres for det meste på venstrehåndens fjerde finger. Man mente engang at venen i denne finger ledte direkte til hjertet. Men bruden kan også vælge at bære ringen på venstre hånd før vielsen og så flytte den til højre hånd efter ceremonien.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.