Handelsbetingelser

Generelt

Læs venligst handelsbetingelserne igennem, før du handler. Ved at handle på denne hjemmeside garanterer du, at du er i juridisk stand til at indgå bindende kontrakter og mindst 18 år.

Håndlavede smykker fra No.10 Edith Hegedüs

Alle smykker fra No.10 Edith Hegedüs er håndlavede og kan derfor variere en smule fra produktfotos. Når du køber et smykke på hjemmesiden, håndlaves det på bestilling efter dit køb.

Priser

Alle priser er angivet i danske kroner (DKK) og inkluderer dansk moms (25%). Dette gælder for kunder, der handler fra Danmark og indenfor EU. Køb udenfor EU er ikke underlagt dansk moms, som vil blive fratrukket prisen. Disse køb er dog underlagt andre skatter og afgifter, som No.10 Edith Hegedüs ikke har kontrol over og kan ikke forudsige, hvad måtte være.

Bestilling og ordrebekræftelse

Når din ordre er placeret, vil du modtage en e-mail fra No.10 Edith Hegedüs med dine ordredetaljer. Vores værksted vil derefter tage kontakt til dig, for at sikre at alle detaljer er på plads, før de går i gang med at lave smykket.

Alle detaljer vedrørende din ordre afklares i denne bekræftelsesmail, som du skal godkende. Hvis du ikke ønsker at fortsætte med din ordre på dette tidspunkt, vil ordren blive annulleret uden omkostninger.

Betaling og sikkerhed

Betalingen af ordren bliver trukket fra din konto, når du har gennemført din bestilling i webshoppen.

Du kan benytte følgende betalingskort: Dankort, Visa, MasterCard, Maestro, JCB, American Express, Diners Club.

Vi bruger QuickPay som betalingsgateway og pålægger ikke dit køb nogen form for transaktionsgebyr. Quickpay er en Nets godkendt og PCI-certificeret betalingsløsning, der automatisk krypterer dine fortrolige oplysninger ved hjælp af Secure Sockets Layer-protokollen (SSL). No.10 Edith Hegedüs gemmer ikke kreditkortoplysninger.

Leveringstid

Vores smykker håndlaves på bestilling, og af denne grund varierer leveringstiden. Den forventede leveringstid angives i den bekræftelsesmail, som du skal godkende inden vi igangsætter produktionen af din ordre.

Forsendelse

Forsendelse på alle ordrer er gratis.

Alle køb i vores webshop sendes som en rekommanderet forsendelse med Post Nord (track and trace). Hvert produkt placeres i en individuel smykkeæske og sendes i en papæske.

Når din ordre er sendt, modtager du en mail med et trackingnummer, så du kan følge din forsendelse.

Det er muligt at afhente din ordre i vores butik efter aftale.

Retur- og fortrydelsesret

Ved køb af et smykke lavet på bestilling bortfalder fortrydelsesretten og smykket kan ikke refunderes. Dog tilbyder vi ombytning til et andet smykke eller et tilgodebevis, hvis du fortryder dit køb. OBS: Dette gælder ikke indgraverede smykker.

Ombytning eller udstedelse af tilgodebevis sker på betingelse af en sikker returnering af smykket i ubeskadiget og ubrugt stand, senest 14 dage efter din modtagelsesdato. Vær opmærksom på at returforsendelsen er din udgift og dit ansvar, og skal sendes som track og trace.

Returadresse
Underret venligst No.10 Edith Hegedüs via e-mail no10@edithhegedus.dk inden du returnerer en vare. No.10 Edith Hegedüs kan ikke holdes ansvarlig for varer, der er blevet beskadiget under returforsendelse.

Send varen med track and trace til:

No.10 Edith Hegedüs
Christian IX’s Gade 10
DK-1111 København K

Reklamationsret

I det uheldige tilfælde, at din ordre ankommer beskadiget eller mistænkes at være defekt, tilbyder vi en erstatning hurtigst muligt.

Kontakt os inden for 14 dage efter du har modtaget din ordre, for at arrangere nærmere. Det kan være nødvendigt at sende fotos af den beskadigede/defekte vare. Vi starter produktion af en erstatning, så snart vi har modtaget den beskadigede/defekte vare. I tilfælde af beskadigede/defekte varer, dækker vi naturligvis forsendelsen.

No.10 Edith Hegedüs kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle skader forårsaget af ukorrekt brug af smykkerne.

Klagemuligheder

Hvis der mod forventning opstår en situation, hvor du vil indgive en klage, beder vi vores danske kunder om at kontakte Det danske Center for Klageløsning og vores udenlandske kunder om at kontakte Online Dispute Resolution.

Enhver klage eller krav er underlagt dansk lovgivning.

Persondatapolitik

Når du køber et smykke eller tilmelder dig nyhedsbrevet, modtager vi personoplysninger som dit navn, e-mail m.m. Dine personoplysninger bliver kun anvendt og opbevaret til de formål, de er samlet ind til.

Forbehold

No.10 Edith Hegedüs tager forbehold for trykfejl på hjemmesiden. Indholdet af hjemmesiden kan ændres uden varsel.

Alle ordrer er afhængige af tilgængelighed.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål om vores udvalg af smykker eller andre spørgsmål vedrørende brugen af vores ​​webshop, er du velkommen til at kontakte os eller søge svar på vores Spørgsmål side.

Virksomhedsoplysninger

No.10 Edith Hegedüs
Christian IX’s Gade 10
DK-1111 København K

E-mail: no10@edithhegedus.dk
Tlf. +45 2120 0067

CVR nr. 19517896

Updating…
  • Ingen varer i kurven.