Handelsbetingelser

Hvis du har spørgsmål om vores udvalg af smykker eller andre spørgsmål vedrørende brugen af vores ​​online shop, er du velkommen til at kontakte os eller søge svar i vores FAQ-afdeling.

Payment & Security

Prissætningspolitik

Alle priser inkluderer dansk moms (25%). Dette gælder for kunder, der handler fra Danmark og inden for EU. Køb uden for EU er ikke underlagt dansk moms, som vil blive fratrukket prisen. Disse køb er dog underlagt indenlandske skatter og afgifter, som No.10 Edith Hegedüs ikke har kontrol over og kan ikke forudsige, hvad måtte være.

Betalingsbetingelser

Vi accepterer betaling via PayPal, som er både sikkert og nemt at bruge. Når du bruger PayPal, behøver du ikke have en PayPal-konto for at handle. Du skal blot vælge ‘Jeg har ikke en PayPay-konto’ mulighed ved checkout.

Vi accepterer Visa, MasterCard, American Express, Discover eller PayPal-konto betalinger – alle gennem PayPal-systemet.

For varer fremstillet på bestilling forbeholder vi os ret til at fratrække visse udgifter i tilfælde af ombytning eller returnering. Alle detaljer vedrørende din ordre afklares i en bekræftelsesmail, som du skal godkende, før vi igangsætter produktionen af din ordre. Hvis du ikke ønsker at fortsætte med din ordre på dette tidspunkt, vil den blive annulleret uden omkostninger.

Sikkerhed 

Denne hjemmeside har talrige sikkerhedsforanstaltninger for at forhindre tab, misbrug og ændring af oplysninger i vores varetægt. Vi kan dog ikke garantere, at disse foranstaltninger er eller vil forblive adækvate. Vi tager sikkerhed meget alvorligt og gør vores yderste for at beskytte integriteten af ​​modtagne oplysninger.

Vi bruger PayPal og Stripe til betalinger, som automatisk krypterer dine fortrolige oplysninger. I tekniske detaljer krypteres oplysningerne ved hjælp af Secure Sockets Layer-protokollen (SSL) med en krypteringsnøglelængde på 128 bit – det højeste niveau kommercielt tilgængeligt.

Nr.10 Edith Hegedüs gemmer ikke kreditkortoplysninger.

Use of Website

Denne hjemmeside er udelukkende beregnet til personlig brug. Eventuelle ændringer, deling eller kopiering i kommercielt regi, af en hvilken som helst del af hjemmesidens indhold, er i strid med ejerskabsrettighederne til No.10 Edith Hegedüs. No.10 Edith Hegedüs kan give skriftlig tilladelse til brug af indhold af en tredje part.

Ved at handle på denne hjemmeside garanterer du, at du er i juridisk stand til at indgå bindende kontrakter og mindst 18 år.

Handcrafted Jewellery

Alle smykker fra No.10 Edith Hegedüs er håndlavede og kan derfor variere en smule fra produktfotos eller varer på lager.

In Case of Complaints

Vi gør vores yderste for at tilfredsstille vores kunder. Hvis der mod forventning opstår en situation, hvor du vil indgive en klage, beder vi vores danske kunder om at kontakte Det danske Center for Klageløsning og vores udenlandske kunder for at kontakte Online Dispute Resolution.

Enhver tvist eller krav er underlagt dansk ret

Disclaimer

No.10 Edith Hegedüs garanterer ikke for rigtigheden af ​​oplysningerne på hjemmesiden. Indholdet af hjemmesiden kan ændres uden varsel.

Alle ordrer er afhængige af tilgængelighed.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.