Historien om

Bryllupper

At vælge vielsesringe er en glæde, og vi er særligt glade når vi får lov til at spille en lille rolle i jeres beslutning og livsrejse.

Valg af vielsesring

Når man vælger vielsesringe er der flere ting man skal overveje nøje; skal begge bære vielsesring eller er det kun bruden? Skal vielsesringen sidde sammen med forlovelsesringen eller på en anden finger? Hvis forlovelsesringen og vielsesringen skal sidde sammen, så skal man vælge en vielsesring, som fremhæver begge ringes skønhed. Man kan vælge et tidløst og klassisk design eller måske specialdesignede ringe. Vi gør vores bedste for at rådgive og vejlede når det gælder valget af vielsesringe, og vi er lykkelige med parret når det går forelsket ud af galleriet.

Hvilken finger?

De fleste brudepar vælger at bære deres vielsesringe på venstre hånds fjerde finger. Det er hånden nærmest hjertet, og ringen bliver et symbol på deres evige kærlighed. Bruden vil ofte bære sin vielsesring under forlovelsesringen. Før bruden går op ad kirkegulvet flytter hun forlovelsesringen til sin højre hånd. Efter udvekslingen af vielsesringene sætter hun forlovelsesringen oven på vielsesringen. Vielsesringe er en tradition der går mange århundrede tilbage i tiden, og som man finder i mange nationaliteter og religioner.

Men det allervigtigste at huske på er at der er mange traditioner, men ingen regler.

Morgengaver

Ofte giver bruden og brudgommen hinanden gaver på bryllupsmorgenen eller efter vielsen. Brudgommen kan vælge et par øreringe, og bruden måske et par manchetknapper med begges initialer eller deres bryllupsdato.

Morgengaver udveksles om morgenen efter brylluppet. Det er en meget yndig tradition at brudgommen og bruden giver hinanden en særlig gave på den første dag af deres ægteskab.

Noget lånt...

Noget nyt, noget gammelt, noget lånt og noget blåt

Disse gamle verselinjer siger at bruden skal bære disse fire ting ved sit bryllup for at bringe lykke. Noget nyt kan være en gave fra brudgommen, eller et par øreringe som du har drømt om i månedsvis. Noget gammelt kan være din mors slør eller din bedstemors perlekæde. Noget lånt kan være din bedste venindes armbånd, og noget blåt kan være et blåt fløjlsbånd der er fæstnet til undertøjet eller måske en yndig blå blomst i buketten.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.