Spørgsmål

Bestilling

Ordrer fra vores udvalgte designere kan bestilles 24 timer i døgnet. Vælg dit smykke og specificer størrelse hvis du ønsker at købe en ring eller et armbånd, tryk derefter på ‘Tilføj til kurv’. Din vare kan nu ses i kurven hvis du trykker på ‘Kurv’ i menuen øverst til højre. For at gennemføre købet skal du trykke på ’Kasse’ eller ’Gå til kasse’ i kurven.

Efter bestilling

Når din ordre er placeret, vil du modtage en e-mail fra No.10 Edith Hegedüs med dine ordredetaljer. Vores værksted vil derefter tage kontakt til dig, for at sikre at alle detaljer er på plads, før de går i gang med at lave smykket.

Alle detaljer vedrørende din ordre afklares i denne bekræftelsesmail, som du skal godkende. Hvis du ikke ønsker at fortsætte med din ordre på dette tidspunkt, vil ordren blive annulleret uden omkostninger.

Betaling

Betalingen af ordren bliver trukket fra din konto, når du har gennemført din bestilling i webshoppen.

Dialog om min ordre

Hvis du har særlige ønsker, kan du skrive dem i notefeltet under din bestilling.

Vi sætter en stolthed i at lave dit smykke præcis som du ønsker det og tager os tid til at kommunikere med dig igennem hele processen, for at forstå dine ønsker og for at undgå misforståelser, før vi går i gang på værkstedet.

Hvis ikke andet er specificeret, vil vi gøre vores bedste for at lave dit smykke så tæt på webshoppens produktfoto som muligt. Da alle smykker fra No.10 Edith Hegedüs er håndlavede, kan der forekomme en smule variation.

 Leveringtid

De fleste af vores smykker håndlaves på bestilling, og af denne grund varierer leveringstiden. Den forventede leveringstid angives i den bekræftelsesmail, som du skal godkende inden vi igangsætter produktionen af din ordre.

Hvis du skal bruge smykket inden den forventede leveringstid, så send os endelig en e-mail på no10@edithhegedus.dk eller ring (+45) 2398 0910, og vi skal gøre vores bedste for at imødekomme dine ønsker.

Forsendelse

Forsendelse på alle ordrer er gratis.

Alle køb i vores webshop sendes som en rekommanderet forsendelse med Post Nord (track and trace). Hvert produkt placeres i en individuel smykkeæske og sendes i en papæske.

Når din ordre er sendt, modtager du en mail med et trackingnummer, så du kan følge din forsendelse.

Det er muligt at afhente din ordre i vores butik efter aftale.

Status på din ordre

Ring til os på (+45) 2398 0910 eller send en e-mail til edith@hegedus.dk med dit navn og transaktions ID (fra din bekræftelsesmail) og vi vil med glæde give dig en status på din ordre.

Inkluderer prisen moms?

Alle priser inkluderer dansk moms (25%). Dette gælder for kunder, der handler fra Danmark og indenfor EU. Køb udenfor EU er ikke underlagt dansk moms, som vil blive fratrukket prisen. Disse køb er dog underlagt andre skatter og afgifter, som No.10 Edith Hegedüs ikke har kontrol over og kan ikke forudsige, hvad måtte være.

Returnering af smykker

Du kan læse mere om vores procedure vedrørende returnering af smykker i vores handelsbetingelser under Retur- og fortrydelsesret og Reklamationsret.

Korrekt ringstørrelse

For at sikre dig den helt rigtige ringstørrelse, anbefaler vi dig at gå til en god lokal guldsmed, og få dem til at måle dine fingre korrekt. Det bedste er at måle på forskellige tidspunkter af døgnet, da ringstørrelser kan variere meget fra morgen til aften.

Forkert ringstørrelse

Hvis du ved et uheld bestiller en forkert ringstørrelse, kan vi ændre den for dig på værkstedet. Dette koster DKK 1.000 + fragt per størrelse større eller mindre.

Følger der en kæde med vedhæng

Ja, vedhæng inkluderer alle en kæde med den længde, der er specificeret i produktdetaljerne. Hvis du ønsker en anden længde, skriv da til os, når du afgiver din ordre.

Brug af smykker

Tag smykker på som sidste trin i din skønhedsrutine, så de ikke udsættes for make-up, parfume, hårspray, cremer eller olier.

Sov aldrig med dine smykker og tag ringe af når du f.eks. vasker hænder, bader, gør rent eller dyrker sport.

Opbevaring af smykker

Opbevar dine smykker hver for sig i smykkeæsker, for at undgå ridser, slag eller sammenvikling af kæder.

Rengøring af smykker

Læg dine smykker i varmt sæbevand i et par minutter, før du børste dem forsigtigt med en blød tandbørste. Dette skulle gerne fjerne alt snavs fra smykkerne uden hverken at ødelægge overfladen eller materialerne.

Vær opmærksom på at dette ikke gælder for perlesmykker, da perler aldrig må komme i kontakt med sæbe eller parfume.

Du er altid velkommen til at få renset vores smykker i No.10 Edith Hegedüs.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.