Nicolette Stoltze portræt

Nicolette Stoltze

“Dyrbar lidenskab – udformet med kærlighed”

Nicolette Stoltze har en unik fornemmelse for formgivning, design og farver. Hendes smykker er lavet med den største kærlighed og ægte lidenskab for ædelstene, finish og detaljer, hvilket giver smykkerne et klassisk og alligevel avantgarde udtryk.

Smykker af Nicolette Stoltze

Om Nicolette

Nicolette Stoltze har en unik fornemmelse for formgivning, design og farver. Hendes smykker er lavet med den største kærlighed og ægte lidenskab for ædelstene, finish og detaljer, hvilket giver smykkerne et både klassisk og avantgarde udtryk.

Som en ægte repræsentant for banebrydende smykkedesign, har Nicolette Stoltzes smykker en kompromisløs kvalitet og en tidløs enkelhed. Hendes kollektioner giver en reflekterende tilgang til smykkerne. En tilgang der er klassisk og stadig ubesværet avantgarde.

Som prisvindende dimittend fra Institut for Ædelmetal i København, står Nicolette Stoltze for håndlavede, eksklusive smykker i et banebrydende design. Hendes indstilling til kvalitet er kompromisløs, og hendes stil er tidløs og enkel.

Nicolettes grundige guldsmedeuddannelse fra Skolen for Ædelmetal i København understreger yderligere Nicolettes stræben efter den kompromisløse luksuriøse kvalitet i hendes design. Former og farver transformeres til designs der er behagelige at gå med.

Siden Nicolette grundlagde sin egen linje i 2000 har hun opbygget en international skare af contemporary design afficionados.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.