Historien om

Særlige lejligheder

Uanset hvad anledningen er, så er det os en stor fornøjelse at hjælpe med at finde den helt rigtige gave. Hvis du ønsker noget ganske særligt, så kan vi selvfølgelig designe og fremstille smykker efter dit ønske.

Valentin's dag

Selvom det opfattes som en amerikansk tradition, så blev denne dag allerede forbundet med romantisk kærlighed i det 13. århundrede, da den høviske kærlighed blomstrede. I det 17. århundrede i England udviklede den 11. februar sig til en dag hvor kærestefolk viste deres kærlighed ved at forære blomster eller konfekt eller ved at sende ’Valentines’, det vi i dag kalder Valentineskort. I Europa har der været tradition for at forære Sankt Valentins nøgler som ”et romantisk symbol og en invitation til at åbne giverens hjerte”.

Konfirmation

En konfirmation er en meget festlig dag, hvor man både bekræfter den tro man blev døbt i, men også den dag der symboliserer overgangen fra barndom til voksen. Dagen er fuld af håb og forventning for det unge menneske, så hvorfor ikke give et smykke, som vil minde dem on denne helt særlige dag hver gang de bærer smykket, og som måske endda kan gå videre i familien som et arvestykke, der fortæller om et vigtigt øjeblik i familiehistorien?

Mors dag

På mors dag fejrer man mødre og moderskabet. Det kan synes at være en materialistisk opfindelse, men det er faktisk en dag som fejres over hele verden fra Armenien til Zambia. Så hvorfor ikke også fejre det i Danmark, fejre den kvinde som bar dig, eller hende der bar dit barn? Eller din datter som opdrager dit barnebarn?

Mærkedage

Man fejrer sin bryllupsdag hvert år, men nogle bryllupsdage er vigtigere og har særlige traditioner. Efter 50 års ægteskab fejrer man sit guldbryllup. Til guldbrylluppet kan guldbruden bære guldsko eller måske endda en gylden krans i håret. Efter 60 års ægteskab fejrer man diamantbryllup. Men skulle man vente så længe med at forære sin elskede en guldring eller en fuldstændig perfekt, lysende smuk sten?

Bare fordi

Måske behøver man slet ingen anledning for at give sin elskede en gave? Måske er det værd at fejre en helt almindelig hverdag med glæder og irritationer, for lidt søvn og en overstadig toårig? Eller en lang dag i silende regn i et telt med hele familien og kortspil? Det er de dage vores liv består af, det er de dage vi burde fejre. De dage vi har sammen.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.