Historien om

No.10 Edith Hegedüs

No.10 Edith Hegedüs er et mødested, hvor smykkerne fortæller om magiske rejser, kunstneriske oplevelser og glemte historiske skatte.

Smykkegalleriet

Man mærker med det samme en særlig ro når man træder ind i det højloftede smykkegalleri No.10 Edith Hegedüs. Smykkegalleriet ligger på den eksklusive Christian IX’s Gade i København nær Rosenborg slot, hvor kronjuvelerne opbevares.

Smykkerne er præsenteret i store antikke glasmontrer der stammer fra Tøjhusmuseet. Værkstedet er blot adskilt med en glasvæg fra forretningen, og den dæmpede travlhed i værkstedet bidrager til den særlige atmosfære.

I No.10 Edith Hegedüs finder man eksklusive og kostbare materialer og smykker i guld og diamanter, således at man både kan få lavet et særligt smykke til en speciel lejlighed og finde luksus i hverdagen.

Udvalgte smykker

No.10 Edith Hegedüs udstiller også syv smykkedesignere. Alle smykker er lavet i hånden, de er eksklusive, unikaer og personlige – præcis som den særlige og eklektiske atmosfære i galleriet, der leder tanker hen til en ‘romantic film noir’.

No.10 Edith Hegedüs er et mødested, hvor smykkerne fortæller om magiske rejser, kunstneriske oplevelser og glemte historiske skatte.

Vinduet

Vinduet er No.10 Edith Hegedüs’ konstant skiftende galleri af visiting artists og designers.

Se tidligere og kommende udstillinger under Udstillinger.

Edith Hegedüs

Udover at præsentere sine egne smykker præsenterer Edith Hegedüs også syv andre danske smykkedesignere.

Edith kuraterer udstillingerne omhyggeligt og inviterer også udenlandske guldsmede til at udstille i forretningen, No.10 Edith Hegedüs  forener således galleri, butik, studio og workshop.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.