Hegedüs & vonQualen

En fælles passion for vintagedesign, skønhed og kunsthåndværk forener dameskrædder Rikke von Qualen og guldsmed Edith Hegedüs. Sammen har de skabt en udsøgt kollektion af skræddersyede jakker.

Jakkekollektionen ‘Lost but Found’

Om Hegedüs & von Qualen

Hegedüs & von Qualen er et samarbejde mellem guldsmed Edith Hegedüs og dameskrædder Rikke von Qualen. Samarbejdet udspringer af deres fælles passion for vintagedesign, skønhed og kunsthåndværk.

Edith mødte Rikke i hendes kjolebutik, da hun skulle have syet en jakke til en bryllupsfest. Idéen til at forvandle korsstingsbroderier fra 50- og 60-erne til unikke jakker opstod henover det næste år.

Gennem årene har Edith og hendes mor samlet gamle korstingsbroderier på loppemarkeder, i antikvitetsforretninger og på rejser. De tidskrævende og omhyggeligt broderede motiver fortæller om kvinder og deres arv. Deres fortællinger bliver genfortolket og bevaret i disse udsøgte, skræddersyede jakker.

Sammen med materialer og farver udvælges cirka ti korsstingsmotiver til hvert design, så hver jakke er unik med sit eget særpræg og karakteristiske stemning. 

Jakkerne forhandles kun i No.10 Edith Hegedüs online shop.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.