Pernille Lauridsen

Inspireret og fascineret af havets former – den naturlige asymmetriske strøm, som bølgerne skaber med den geometriske form, giver udover dynamik, et flow af balance og lethed.

Smykker af Pernille Lauridsen

Om Pernille Lauridsen

En indfødt Københavner, hvorfra Pernille både skaber og viser sit univers af sine håndlavede smykker. Designprocessen er altid en legende og vigtigst af alt en intuitiv rejse. Du mærker straks at hun er inspireret og fascineret af havets former. Den naturlige asymmetriske strøm, som bølgerne skaber med den geometriske form, giver udover dynamik, et flow af balance og lethed. Dertil ses perlen ofte i hendes smykker som hun siden begyndelsen har haft en særlig kærlighed til. Pernille elsker perlens former og farver men især deres helt særlige evne til at absorbere lyset på, med en helt blød og rolig følelse.

Pernille Lauridsen har siden grundforløbet på ædelmetal i 2013 sideløbende været del af flere smykke kollektiver. Hun har solgt sine smykker både nationalt siden 2013 og internationalt hos anerkendte forhandlere så som NET-A-PORTER og La Samaritaine Paris. I 2020 åbnede hun sin butik på Frederiksberg, hvor ønsket slog til om ikke at være bundet til at lave kollektioner til forhandlere men i stedet lave flere unika smykker og nyheder som de naturligt udspringer. Derfor er det en skøn mulighed at være hos No.10 Edith Hegedüs som dykker ned i netop dette princip.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.