Pernille Elsass portræt

Pernille Elsass

“Månens mange udtryk har inspireret lige siden jeg var en ung pige. Alle dens spektakulære variationer, fra de blege, hvide, perfekte cirklers knivskarpe omrids på nattehimlen, til de stærkt orange, bløde og fyldige kugleformer, så tæt på at man næsten kan røre dem” – Pernille Elsass

Smykker af Pernille Elsass

Pernille Elsass guldring

Om Pernille

Pernille Elsass skaber eksklusive designs til kvinder med udsøgt smag og ønsket om originale smykker. Alle smykker er håndlavede af massivt ædelmetal og ædelstene i den fineste kvalitet.

Hendes stil kombinerer klassisk elegance og skandinavisk minimalisme, med sanselige og nutidige luksussmykker. Hendes designs er skabt både for tilskuere og isærdeleshed for kvinden selv.

Pernille står bag Elsass Jewelry. Pernilles inspiration til hendes nuværende smykkeserie stammer fra hendes store fascination af månen.

Hun har en ærlig og ligetil fremgangsmåde. Hvad du ser, er hvad du får. Intet kompromiterer hendes høje standard for kvalitet. Smykkerne er alle massive. Ikke hule og ikke forgyldte.

Pernille er uddannet på City and Guilds of London Institute og på Københavns Tekniske Skole i kombination med at hun stod i lære hos guldsmed Bodil Binner.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.