Malene Helweg-Larsen

‘Smykker kan være meget dominerende, når de bæres alene. Men når mange sættes sammen, kan det skabe et anderledes uhøjtideligt udtryk – som lækker, afslappet overflod’

Smykker af Malene Helweg-Larsen

Om Malene

Skønt alle smykker fra Malene Helweg-Larsens hånd bærer på en individuel historie og har deres eget udtryk, er der en helhed i forskelligheden, som gør, at de let kan bæres sammen og derved give et smukt og unikt helhedsindtryk.

Stort set alle smykkerne fra Malene Helweg-Larsens tyve år lange virke som guldsmed er stadig i produktion – og det afspejler den måde, hun arbejder på: Der laves kun nye designs, når Malene Helweg-Larsen er inspireret. Smykker forceres aldrig, men undergår derimod ofte års udvikling, før de er helt færdige. Nogle af de første smykkedesigns, Malene Helweg-Larsen skabte, er den dag i dag blandt de mest populære.

Siden hun var seks år, har Malene Helweg-Larsen vidst, at hun ville være guldsmed – og er gået målrettet efter det. Efter fire år i lære hos Georg Jensen og et år hos en guldsmed i SoHo, New York, vendte hun hjem til Danmark og fandt ved Sankt Hans Torv et spirende miljø, hvis stemning mindede hende om The Big Apple. Her åbnede hun for tyve år siden butik.

Updating…
  • Ingen produkter i kurven.