Julie-Wettergren · No.10 Edith Hegedüs

Julie Wettergren

Julie Wettergrens smykker er feminine og delikate, oftes med en rå undertone, og udtrykker alle, hendes særlige estetiske og unikke sans.

Smykker af Julie Wettergren

Om Julie

Julie Wettergrens smykker er feminine og delikate, oftes med en rå undertone, og udtrykker alle, hendes særlige estetiske og unikke sans. Hvert design er lavet med – og ud af – kærlighed til smukke håndlavede kvalitets smykker, -og allerede elsket verden over af kvinder der holder af personlig stil.
Julie Wettergrens inspirationskilder rækker lige fra organiske former i naturen, til akitektur og fund fra loppemarkeder, og stil ikoner som Coco Chanel, særligt er julie inspireret af stil perioder som Art deco, og victoriansk historie.

Julie Wettergren har altid brændt for det kreative, og gået på flere danske kunst- og designskoler.

Hun er ud af en gennem generationer yderst kreativ familie. Med en far som anerkendt møbeldesigner og en mor som designchef i en af Danmarks største modekoncerner, er Julie vokset op med design og kreativitet.

I 2001 åbnede Julie og hendes mor den helt særlige og charmerende butik “Wettergren & Wettergren” i hjertet af København, og efter kort tid var Julies smykker efterspurgt af stjerner som bla. Liv Tyler og Helena Christensen.

Updating…
  • Ingen produkter i kurven.