Josephine Bergsøe

“Diamonds are for pirates”

Yndige halskæder der ligner slørhaler i et koralrev, som skabt til en sirene.
Volumiøse øreringe til vilde pirater. Ringe som ædelstensbesatte tentakler, på gobler der glider drømmene med strømmen.

Smykker af Josephine Bergsøe

Om Josephine

“Diamonds are for pirates”. Det er et af Josephine Bergsøes faste hashtags på Instagram. Og hendes smykker er sandelig som taget ud af en skatkiste på havets bund. Cool, upudsede, naturlige.

Yndige halskæder der ligner slørhaler i et koralrev, som skabt til en sirene. Volumiøse øreringe til vilde pirater. Ringe som ædelstensbesatte tentakler, på gobler der glider drømmene med strømmen. Der hersker ingen tvivl om, at havet er en Josephines store inspirationskilder. Hun mestrer den i sådan en grad, at man bliver henført og drages af hendes små kunstværker.

Bergsøes smykker har en forfinet vildskab og et eventyrligt rod over sig, der taler til næsten alle, og gør dem enestående med en klar og genkendelig signatur. Josephine arbejder med et smukt virvar af ædelsten og diamanter i alle farver, som understreger hendes stil suverænt.

Jeg er stolt af at repræsentere en af Danmarks mest anerkendte guldsmede Josephine Bergsøe i No.10 Edith Hegedüs.

Et Bergsøe smykke er altid unikt og aldrig helt lige. Ædelsten og perler er nøje udvalgt og håndplukket af Josephine selv, der altid søger for den højeste standard.

Josephine Bergsøes smykker er hovedsagelig lavet af bæredygtige materialer. Josephine bruger genbrugsguld og sølv med dyrebare ædelstene og barokke perler. Hun elsker hvert et smykke hun skaber og interesserer sig for de personer, der bærer dem. Alle Bergsøe smykker bærer en personlig historie og kan laves specielt til enhver kundes ønske.

Updating…
  • Ingen produkter i kurven.