Hirsch Jewellery

“Jeg elsker at skabe personlige smykker som bliver båret og værdsat hele livet. Smykker som både er fine og feminine, men også har kant. Enten i form af en rå struktur, en rå sten eller ved at mikse de klassiske med enkelte smykker med råt udtryk”

Smykker af Hirsch

Om Hirsch

I centrum for Hirsch Jewellery’s univers, er fascinationen af Moder jords fineste skatte – slebne diamanter med intense farver og brillans, forfinede i smukke perfekte slib eller de rå uslebne diamanter med deres autentiske former og rå charme.

Designer Susanne Rosenberg står bag smykkerne fra Hirsch. På rejser og ophold rundt i verden har hun studeret kunst og design og blevet indført i diamanternes verden. På hendes arbejdsbord finder man altid nye samlinger af sten, tørrede frøkapsler og andet med spændende overflader og strukturer. Naturen er den største inspirationskilde og kommer tydeligt til udtryk i mange af smykkerne fra Hirsch.

Stilen er enkel uden meget pynt, både i de mere klassiske designs og dem i rå stil med referencer til naturens tilfældigheder. Hvert smykke er unikt, fatningerne følger den form naturen har givet den enkelte rå diamant, organiske overflader fremhæver fine slebne diamanter og enkle profiler giver de smukke sten den opmærksomhed de fortjener.

Alle diameter er naturlige af høj kvalitet. Udelukkede købt gennem medlemmer af World Federation of Diamond Bourses WFDB, som med Kimberlyprocessen garanterer at diamanterne er konfliktfri.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.