Edition Poshette

Helene og Simone Bendix, er de kreative og fantasifulde tvillingesøstre bag Edition Poshette – et levende, litterært og legende univers af poetisk papirklippekunst og lækre luksuriøse lædervarer, og fuld af magi, eventyr og fantasi.

Accessories af Edition Poshette

Om Edition Poshette

Helene og Simone Bendix, er de kreative og fantasifulde tvillingesøstre bag Edition Poshette, der udsmykker og udstiller i No.10 Edith Hegedüs i Julen 2020. Edition Poshette er et levende, litterært og legende univers af poetisk papirklippekunst og lækre luksuriøse lædervarer.

Edition Poshette har sit udspring i søstrenes kærlighed til godt håndværk og lækkert design. De luksuriøse håndtasker, punge, brilleetuier, nøgleringe, bælter og kortholdere er derfor også håndsyet i Italien. Hos Edition Poshette er skønhed og funktion så fint forenet i de poetiske og praktiske accessories, der er skabt til at have et langt liv og blive brugt og værdsat i mange år.

At Helene har en baggrund som arkitekt og Simone er uddannet skuespiller skinner igennem i deres skønne, lidt skæve, sjove, men også stilsikre univers, der trækker tråde til litteraturen og kunsten.

Edition Poshette holder indimellem workshops, hvor de lærer kunsten at skabe poetisk papirklip og magisk julepynt fra sig. F.eks. på Louisiana og Karen Blixen Museet. I denne sæson er der flere online kurser med den kreative duo, læs mere her.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.