Om vores designere

Designere

No.10 Edith Hegedüs udstiller smykker fra en eksklusiv gruppe af guldsmede. Alle smykker er håndlavede, unikke og personlige. Nedenfor en liste over vore aktuelle guldsmede.

Edith Hegedüs

Ediths smykker er alle håndlavede, eksklusive, unikke og personlige. De udstråler den samme filmiske, dristige og eklektiske atmosfære som også er i butikken – en slags romantisk film noir.

Læs mere om Edith

Nicolette Stoltze portræt

Nicolette Stoltze

“Ædel passion – håndlavet med kærlighed”

Nicolette Stoltze har en enestående forståelse for form, design og farvepalet. Alle smykker er lavet med den største kærlighed og med stor passion for ædelsten og detaljer, hvilket giver hendes smykker et både nyklassisk og avantgarde udtryk

Læs mere om Nicolette

Pernille Elsass portræt

Pernille Elsass

‘Månens mange udtryk har inspireret mig, lige siden jeg var en lille pige. De spektakulære forandringer fra mat hvid til perfekt gylden rund skive. Den klare knivskarpe måne på nattehimlen der forandrer sig til en blød orange måne, der føles så tæt på, som kunne man række ud efter den, har altid fascineret mig.

Læs mere om Pernille

Pernille Elsass

Louise Degns guldsmedearbejder er kendetegnet ved udsøgt håndværk, ædle materialer, originelt design tilsat en charmerende humoristisk sans.

Læs mere om Louise

Marie-Louise Joensen

Min kreativitet er rodfæstet i nordisk minimalisme og det verdensberømte nordiske lys. Min største inspirationskilde er havet og dets dybe blå verden af stilhed. Jeg samler indtryk, der efterfølgende omformes og transformeres til smykker.

Læs mere om Marie-Louise

Julie-Wettergren · No.10 Edith Hegedüs

Julie Wettergren

Julie Wettergrens smykker er feminine og delikate, oftes med en rå undertone, og udtrykker alle, hendes særlige estetiske og unikke sans. Hvert design er lavet med – og ud af – kærlighed til smukke håndlavede kvalitetssmykker.

Læs mere om Julie

Updating…
  • Ingen produkter i kurven.