Anpé Atelier

Anpé Atelier forener i sine smykker den skandinaviske enkelthed med østens væld af farver – en komplet farvepalette med rene, lyse skandinaviske linjer.

Smykker af Anpé Atelier

Om Anpé Atelier

Anpé Atelier Cph er et fine jewellery brand, der forener den skandinaviske enkelthed med østens væld af farver. Bag Anpé Atelier Cph står smykkedesigner (og tidligere advokat) Line Jacobsen, der er drevet af visionen om at forny den skandinaviske eksklusive smykkescene og gøre den mere farverig, modig og legesyg.

Idéen om et farverigt smykkebrand havde sin spæde start efter en rejse til farverige og magiske Sri Lanka. Line blev forelsket i den farverige verden, den overvældende natur og de smukke safirer, som Sri Lanka er så kendt for. Ved at fusionere enkle linjer fra Skandinavien med de ekstravagante farver, som Sri Lanka består af, har Anpé Atelier Cph skabt en helt ny kategori for smykker – en komplet farvepalette med rene, lyse skandinaviske linjer.

Størstedelen af ædelstenene er udvundet i miner i Madagascar og Sri Lanka, der ejes af Anpé Atelier Cph’s tætte samarbejdspartner. På den måde sikres, at ædelstenene er etisk udvundet og under gode arbejdsforhold.

Anpé Atelier Cph har ikke et lager af smykker liggende, og samtlige smykker er enten unikas eller bliver lavet pr. ordre. Det betyder, at hvert smykke er lavet til den specifikke kunde – og kunderne kan bestille samtlige designs i lige præcis de farver, der måtte ønske. På den måde undgås overproduktion og spild – og hvert smykke bliver præcist, som kunden drømmer om.

Updating…
  • Ingen produkter i kurven.