Bodil Binner

“Min kreativitet er forankret i nordisk minimalisme og det verdensberømte nordiske lys. Min store inspirationskilde er havet – i denne dybe blå verden af ​​stilhed, samler jeg indtryk som senere omdannes til smykker”.

Jewellery by Bodil Binner

About

I mere end 25 år har guldsmed Bodil Binner prydet kvinder og mænd med kreationer formet af ædle metaller, diamanter og perler – klassiske, ikoniske og essentielle must-haves. Bodil Binners speciale er unikke smykker til betydningsfulde begivenheder i livet, såsom bryllupper og fødselsdage, og stilfulde smykker til hverdagsbrug.

Bodil Binner fik sin formelle uddannelse som guldsmed hos Kirsten Pontoppidans værksted i København i 1994; derefter som sølvsmedskonservator-lærling ved Morgen Bjørn Andersen i Raadvad i 1996, dimitterede fra Institut for Ædelmetal i København i 1998, og endelig som diamant-værdisætter i 2006 og perle-værdisætter i 2007 i Antwerpen.

I 2009 var Bodil Binner medarrangør og deltager i en udstilling af tiaras på Amalienborg Museum i København; i 2012, i en udstilling af perler på Kongernes Samling – og senere samme år, deltog Bodil Binner i en udstilling af balletsmykker på det Kongelige Teater i København.

Updating…
  • Ingen produkter i kurven.